Blogg

Ny Vecka!

2012-04-30 06:06 | 0 kommentarer

God morgon!

Ja nu har det blivit ny vecka och dagarna bara trilla iväg å det är snart slut på ledigheten.Det har inte varit något fint och varmt väder ännu,undra när det ska blir fint å varmt ute.I Lördagså var jag på Utställningsträning å då gich hela dagen var inte hemma fören halv 6 på kvällen.Idag så blir det slappedag.                                               Imorgon ska gruppen som går Uppfödarutbildningen åka på Utställning i Smålandstena å går å tittar,efter bedömningen ska vi prata med dommaren,det ska blir  kul,hoppas bara att det blir hyfsat väder också.

Har en bra dag!


Uppdatering!

2012-04-27 15:09 | 0 kommentarer

Hej!

Från och med idag så är man ledig ändatills onsdag morgon fy vad skönt hoppas att det blir bra väder också,för idag så har det varit lite si så där,vi tog på oss yttekläder skulle gå ut med hundarna kom en bit sedan började det och hällregnar så man hadde inga regnkläder du nog att man inte tog på sig det innan man gick ut mmmm. Vi fick går hem igen å slänga av sig de blöta kläderna å sedan var det knappt om för jag skulle till tandläkaren, efter jag hadde varit där så tog vi på oss kläder igen å gick med hundarna då var det uppehåll i allafall skönt det.

C15


Onsdag

2012-04-25 23:31 | 0 kommentarer

Hej!

Idag så har man varit ledig hela dagen för jag skulle på Uppfödarutbildning som var i kväll förra gången som vi bestämde så kollade jag inte upp vilken vecka det var,för jag jobbar ju skift.                                                             Det var trevligt å spännande

God natt på er alla!


Tisdag

2012-04-24 10:49 | 0 kommentarer

Hej!

Idag så är det fint väder solen är framme å det är 12,1 grader varm,hundarna är ute utom flickorna som löper det är inte så bra att de är ute med pojkarna,så det är växlande att ha de ut.Har ju pojkar som klättra över staketet,och sjunger.Hon börja nog att går in i höglöpet så man får väl stå ut med det,synd att inte alla löper samtidigt utan det är ungefär en månad mellan löpen.Idag så uppdaterat min hemsida också.Annas händer detinte så mycke utan man ska gå å jobbar.

Har en bra dag!


Måndag

2012-04-23 04:29 | 0 kommentarer

billed

Igår så var i på Inoff Utställning i Moheda var med min syster hon skulle ställa sin golden valp, vi åkte ganska tidigt på morgonen fast vi inte behövde åka så tidigt men det är skönt att komma i tid,fast det var ju en heldag. Hon blev Bir Valp med Hp sedan väntade vi tills förnalen den började inte fören vid kl 15.00 på eftermiddagen, å där blev hon 2 Bis valp vad kul att hon själv ställde henne. Mycket mera hände ,för man var rätt trött efter en sån lång dagmen roligt var det.

IMG_0991 - Kopia


Tidig Morgon!

2012-04-19 03:44 | 0 kommentarer

God Morgon!

Har varit vaken en bra stund nu vet inte varför man inte sover,nu har nästan hela veckan gått också det är bara två dagar kvar att jobba sen är det helg igen,och nästan hela denna månad också usch vad tiden går fort.I helgen är det fullt upp först Juridikföreläsning på lördag och sedan utställning på söndag så denna helg kommmer bara att flyga iväg.

Har en bra dag 


Promenad med hundarna!

2012-04-15 18:56 | 0 kommentarer

Hej!

Idag så tog vi med oss alla hundarna och tog med oss fikakorg sedan gick vi i solsken fast inte så varmt ute men skönt ändå.Vi vaar ute i tre timmar å gick 9,5 km det är den rundan fast vi stannade å fikade också.Hundarna fick också springa lösa en stund annas var det förmyck folk ute å gick på deen rundan.

IMG_0856


Uppdaterad

2012-04-15 07:24 | 0 kommentarer

God morgon!

Jaha så är det sista dagen som man är ledig,helgerna går så fort,idag så är det -3,8 grader kallt å solen skiner fast det är kallt.Nu så har den en tiken löpt färdig så nu är det dags för den andra att börja det har nästan gått en månad sen den andra började att löpa,det är typiskt att de inte löper samtidigt utan måste dra ut det,får se när nästa börja att löpa.Så idag så händer det inte så mycke utan tar  dagen som den kommer.

Har en bra dag!


Omtumlad vecka

2012-04-14 06:05 | 0 kommentarer

Hej!

Som sakt så har det varit en Omtumlad vecka,vet inte om man kan har det så som denna vecka. Igår var det också fredagen den 13 jag vet inte riktigt vad man ska tro efter som det sägs att den är skrockfull, vist så fick ja åka akut till tandläkaren och dra ut en tand eftersom jag hadde sådan värk så klarade jag inte en vecka till,skulle vara där nästa fredag annas.Annas har dt varit en kort vecka att Jobba skönt,fast nu är det ju inget ledigt fören om ett tag.Min Dotter var med sin dotter på Bvc denna vecka också för det var hennes första vaccination 3 månades hon fick två stycken en i vart ben, hennes mamma klarade inte att hållar henne för själv tycker hon inte om sprutor,så jag fick hålla henne istället men det gick bra lite skrek hon efteråt,men det gör barn nästan jämt,sa sköterskan.Själv känner jag mig inte så bra utan dels det som har hänt å sedan jag varit hos tandläkaren igårför jag har ont i munnen å käken.Hoppas det blir lungt denna helg så man kan vila sig.Min önskar är att har en griffon Belg och en svart tik,men det får tiden avgöra hur det blir.

så har det gått


Uppdatera

2012-04-10 14:01 | 0 kommentarer

Hej!

Det är fruktansvärt att en hund har försvunnit,det tar så mycket i mig,känner mig maktlös att inte hunden kommer tillbaka till sin ägare alla som är inne å läser på bloggen går ut på Facbook och titta där,och försök att sprida det över hela landet.

Har det gått


Uppdatering

2012-04-10 08:41 | 0 kommentarer

God morgon!

Jaha nu har påskhelgen gått och åter en ny vecka jobb,idag så är det mulet å regn ute fast inte så kallt.idag så kan maninte göra så mycket än det vanliga,för man börja jobba tidigt idag fast först är det kurs sedan ett tag jobb efter det.Snart har halv månaden gått också fu vad tiden går fort.

Så har det bra!


Påskdagen

2012-04-08 10:05 | 0 kommentarer

Hej!

Idag så var det -9,5 grader kallt ute,fast det är fint ute och solen skiner men det är kallt ute.Snart är långledigheten slut fy vad det går fort,när man är ledig.Min dotter med familj är ner hos oss denna helg,det är full rulle på deras barn,så det är ingen vila när de är nere,men det är roligt änndå eftersom de inte är hemma så oftar.Idag så blir det väl rätt lungt eftersom deras föräldra var ute på fest igårkväll å vi var barnvakt åt barnen.

Har det gått


Skärtorsdagen

2012-04-05 04:27 | 0 kommentarer

God morgon!

Är uppe med tuppen har varit det hela veckan,har väl kommit in i en ond cirkel, idag så är det skärtosdag å då åker ju häxorna till blåkulla haxa  så det är sista dagen att jobbar för denna vecka så det har blivit kort vecka. Ska inte göra något speciellt denna påskhelg utan bara tar det lungt och har det skönt hemma,hoppas det blir vacket väder också men det får man se, så jag önskae er alla en riktig  GLAD PÅSK

Har det så gott


1 Aprill

2012-04-01 06:10 | 0 kommentarer

God morgon!

Vaknade tidigt idag också,hon är bar  6,00 på morgonen när jag skriver än så är det mörkt och kallt det är -6,6 gader ute idag första april,så man får vara på sin vakt så man inte blir lurad. Idag så får dagen komma som den kommer,ska ialla fall inte göra något specillt! 

HAr en bra dag

Bloggkalender

«april 2012»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Senaste inlägg
Uppdatering
Tidig Morgon!
Uppdatering
Söndag
Uppdatering
Grå och mulen dag!
Uppdatering
Söndag morgon
Uppdatering
Uppdaterat

Senast kommenterade
Söndag morgon

Arkiv
2012
  •    September
  •    Augusti
  •    Juli
  •    Maj
  •    April
  •    Mars
  •    Februari