Blogg

Söndag

2012-07-29 20:03 | 0 kommentarer

Hej!

Jaha nu är det igen Söndagkväll fy vad veckorna går fort,det händer inte så mycket här utom man är hundvakt annas händer det inget vidare vänta på att det ska snart kommer valpar,det ska blir roligt,hon har ca 12 dagar kvar hoppas det går fort och allt går bra.

Har det så gott


Uppdatering

2012-07-23 04:57 | 0 kommentarer

God Morgon!

Vaknade tidigt i morsse kunde inte sova så då tänkte jag skriva lite här på bloggen tyvärr så har det inte blivit av nu igen på ett tag,haft en hel del att göra också sen sist, är fortfarande inte bra i handen,å det är inte långt kvar fören man ska börja att jobba igen,fy vad tiden har gott fort.Vi har fortfarande inget fint väder för de som har semester trist och jag som går också hemma men det går ju ändå. För en tid sedan så fick jag ett telefonsamtal av som hadde köpt en en hund som kommit ifrån mig, den ville berätta att hon hadde köpt henne å det var jag jätteglad över för jag bry mig om vad mina valpar eller vuxna hundar tar vägen,men det var inte rolig hur denna lilla hund hadde blivit behandlat av förre ägaren,hon hadde långe klor som bara den å kraftig Utmärglad å en valptan som hängde lös å detta var inte roligt att höra själv hadde den förra ägaren inte mera än  månade,vad tänker man på då att köpa hund. 

IMG_7234

Jag går ut med denna varnig på att inte sälja någon hund till denna Dam.

Och om ni vill höra mera så kan ni höra av er till mig 


Grå och mulen dag!

2012-07-08 08:38 | 0 kommentarer

Godmorgon!

Jaha så är det igen en mulen å regnig dag,  det är ju inte lustigt alls undra om det kommer blir något fint väder för de som har börjat sin semester.Har åkt upp till min syster ett par dagar,så man kommer hemifrån lite,vi var till Tvååker å tittade lite på Utställningen,men tyvärr så missade vi griffonerna,men jag vet hur det gick både bir och bim.

Har det gott


Uppdatering

2012-07-02 14:46 | 0 kommentarer

Hej!

Nu har det mer än en månad sen jag skrev på bloggen,tyvärr så har jag inte kunnat för min hand skull,vist går det att skriva med en hand,men det är inte det bästa,det har också varit fullt upp också.Vi har varit banvakt åt vårat lilla barnbarn Alice eftersom Madde har sommarjobbat nu ett par veckor,men nu är hon ledig igen efter denna vecka igen. De hundar som har varit borta ett tag är nu hemma igen skönt.Tyvärr så har den ena hunden skadat sig så han kan man inte alls ställa ut honom längre å det är jävligt synd det. Men man vet vad man vet,så lämna bort en hund,det kommer jag inte göra mera.Å den andra hunden har varit utomlands å parat så nu hoppas man att det kommer små valpisar   i mitten av Agusti å det kommer bara blir rött och korthåriga. Min hand är fortfarande inte bra men jag har blivit av med gipset efter ett antal veckor,så jag hoppat att det kommer blir bra innan man ska börja jobbar igen,fast det är nu semester först.

Så jag önskar alla en trevlig Semester 

Bloggkalender

«juli 2012»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
Uppdatering
Tidig Morgon!
Uppdatering
Söndag
Uppdatering
Grå och mulen dag!
Uppdatering
Söndag morgon
Uppdatering
Uppdaterat

Senast kommenterade
Söndag morgon

Arkiv
2012
  •    September
  •    Augusti
  •    Juli
  •    Maj
  •    April
  •    Mars
  •    Februari